Зашеметяваща красавица помага на Борусия (Д) в тренировките


Зашеметяваща красавица помага на Борусия (Д) в тренировките
Снимка: Instagram

3068 0

Германската лекоатлетка Алиса Шмид се е включила към треньорския щаб на Борусия (Дортмунд), съобщава "The Sun". Тя е провела тренировка по обща физическа подготовка на футболистите на Люсиен Фавр. Германският клуб е поканил 21-годишната красавица на базата си и я е помолил да направи група упражнения с играчите им.

Атлетката е приела поканата и е изпълнила поредица от упражнения със защитниците Тома Мюние, Феликс Паслак и Мануел Акаджи. После Шмид е пробягала коронната си дисциплина от 400 метра с бившия германски национал Матс Хумелс. След бягането красавицата публикува снимка на запъхтяния футболист и написа" Наистина го подцених".

Вероятно, сред инициаторите на идеята да поканят младата жена в Борусия е техническият спонсор на отбора. И Борусия, и Алиса са спонсорирани от спортния концерн "Puma". Шмид е европейска вицешампионка за 2017 година при атлетите до 20-годишна възраст. През същата година германската националка беше наречена най-сексапилната спортистка в света" от австралийското списание "Busted Coverage". А на кой тим спонсор стана компания за секс играчки вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички