Бастиан Швайнщайгер разкри изненадващ проблем, довел до напускането му на Байерн Мюнхен


Бастиан Швайнщайгер разкри изненадващ проблем, довел до напускането му на Байерн Мюнхен

4377 0

Бившият футболист на Байерн Мюнхен и национал на Германия - Бастиан Швайнщайгер, заяви, че се е чувствал нежелан от Хосеп Гуардиола по време на престоя на испанеца в клуба и това е била причината да приеме офертата на Манчестър Юнайтед през 2015 година.

Пред немското издание "Bild am Sonntag" Швайни заяви следното:

"Той не ми каза, че не ме иска, но аз го почувствах. Имаше и други играчи, които забелязахте, че той не хареса много. Например Марио Манджукич. Винаги играех при него, но продължих с контузиите след Световното първенство. Знам, че Пеп е добър треньор. Просто стилът, който имахме при него, беше различен от този на Юп Хайнкес", сподели бившият халф на баварците и добави:

"Не мисля, че беше близък с отбора. В крайна сметка това вероятно липсваше малко, особено в Шампионската лига. Тогава дойде офертата от Манчестър Юнайтед и разбрах, че ще е добре и за двете страни да напусна".

"Като футболист бих искал да работя под ръководството на Юлиан Нагелсман. Той ми прави много добро впечатление. Показа способностите си в Лайпциг и мисля, че ще направи голяма кариера в Байерн. Играе атакуващ футбол, но не прекалено много. Вярва на играчите си в защита. Може да направи футболистите по-добри, показа го със Сане. Надявам се да развие някои млади играчи – много е важно да има футболисти с ДНК-то на Байерн в бъдеще", каза Швайнщайгер по отношение на настоящия треньор на германския колос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички