Лапорта дал заповед за замразяване на всякакви контакти на Барселона с Байерн


Лапорта дал заповед за замразяване на всякакви контакти на Барселона с Байерн
Снимка: Getty Images

4793 0

Ръководството на Барселона е замразило всякакви контакти с Байерн Мюнхен, съобщава Sport1. Причината за това са нерегламентирани контакти на представители на германския гранд с футболисти на каталунците. Според изданието от "баварците" са осъществили контакти с Педри и Сержиньо Дест. Когато това е достигнало до президента на каталунците Жоан Лапорта, той е останал меко казано недоволен и е замразил контактите между двата клуба.

"Вярно е, че Байерн преговаряше с играчите на Барселона, без да кажат на клуба. Не мога да кажа, че отношенията между отборите се влошиха след това, но определено не е същото ниво на доверие, както преди", каза неназован източник на Sport1 от испанския клуб.

Според германското издание спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич лично е следил Педри още от лятото на 2020 година, веднага щом играчът бе привлечен на "Камп ноу" от Лас Палмас. Дори в този момент грандът от Мюнхен се е опитал да вземе младия испанец, но каталунците са отказали да го продадат. А ето кой футболист на "баварците" намигна на Барселона за трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички