За да не вдига шум: Холанд предприел екзотичен ход в сделката с Ман Сити


За да не вдига шум: Холанд предприел екзотичен ход в сделката с Ман Сити
Снимка: Getty Images

2524 0

Младата звезда Ерлинг Холанд видимо ще подсили тима на Манчестър Сити след края на сезона, а таранът вече е информирал Борусия Дортмунд за решението си. Това би се случило, ако "гражданите" заплатят клаузата на норвежеца за освобождаване, която според договора е оценена на 75 милиона евро.

Всъщност телевизия Sky съобщава, че босът на "небесносините" Феран Сориано вече е уведомил немския си колега Ханс-Йоахим Вацке за решението английският клуб да заплати въпросната сума.

В същото време белгийският ежедневник Nieuwsblad съобщава, че нападателят е преминал медицински тестове в брюкселската болница "Еразъм", докато от Дортмунд информираха, че на голмайстора му е бил даден почивен ден, в който да "се погрижи за личните си въпроси".

Персоналът на столичната болница е бил шокиран от факта, че един от най-известните футболисти се намира в лечебното заведение, а запознати твърдят, че Холанд е избрал този вариант за да проведе нужните изследвания без излишен шум.

От "жълто-черния" клуб обявиха още през уикенда, че сделката може да бъде финализирана в кратки срокове, а норвежецът бе привлечен на "Сигнал Идуна Парк" през 2020 година, като за услугите му бяха заплатени 20 милиона евро на РБ Залцбург.

Ето как протече последната среща на Борусия Дортмунд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички