Директор в Борусия Дортмунд опроверга информациите, които се появиха за Холанд след погребението на Мино Райола


Директор в Борусия Дортмунд опроверга информациите, които се появиха за Холанд след погребението на Мино Райола
Снимка: Getty Images/Guliver

2066 0

Погребението на Мино Райола отприщи нова порция скандали, а в центъра на събитията бе Ерлинг Холанд. Агентът почина миналия уикенд на 54-годишна възраст, а беше погребан в четвъртък. На погребението беше забелязан норвежкият нападател, както и клубният му съотборник Дониел Мален, а за първия веднага почнаха да се пишат новини, че отишъл без разрешението на клубното ръководство.

Един от директорите в Борусия Дортмунд Себастан Кел побърза да опровергае постовете: "Имаше съобщения в медиите, че не му е било позволено да присъства на погребението на Мино поради заболяване. Не, всичко беше договорено", коментира бъдещият спортен директор преди успеха на клуба над Гройтер.

Холанд, който отбеляза три гола при домакинската загуба от Бохум с 3:4 миналата събота, e бел силно разстроен от смъртта на агента си: "Това не бяха лесни дни за него. Може да се каже, че той имаше много близка връзка с Райола, точно като Мален. Ето защо нямаше съмнение, че ще го освободим в четвъртък", заяви Кел.

Звездата на "жълто-черните" Холанд се очаква да напусне "Сигнал Идуна Парк" през идния трансферен прозорец, като Манчестър Сити е определян като най-вероятният му бъдещ клуб. На негово място, евентуално, би акостирал Карим Адейеми от РБ Залцбург.

Вижте как се разви поредният двубой на Борусия Дортмунд от първенството!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички