Край на сагата! Холанд става играч на Манчестър Сити до дни?


Край на сагата! Холанд става играч на Манчестър Сити до дни?
Снимка: Getty Images

3404 0

Ерлинг Холанд и Манчестър Сити ще финализират трансфера на голаджията на „Етихад“ още до края на настоящата седмица, гръмна „The Athletic“. Напоследък информациите сочат, че 21- годишният норвежки стрелец е взел решение да продължи кариерата си при „гражданите“.

Сочи се, че той има постигната договорка за личните си условия с английския клуб. До дни се очаквало той официално да стане футболист на Манчестър Сити.

Холанд е истинска голова машина с екипа на Борусия Дортмунд. Той има 85гола в 88 мача с Дортмунд от началото на 2020-та година. Той е топ трансферна цел още на Реал Мадрид, Барселона и Байерн Мюнхен, но в крайна сметка ще подсили шампионите на Англия.

Мениджърът на Сити Пеп Гуардиола на няколко пъти заяви, че се нуждае от нов централен нападател, след като миналото лято от тима си тръгна Серхио Агуеро, а през зимата бе продаден и Феран Торес. В момента  "гражданите" разполагат само с Габриел Жезус за върха на атаката.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички