Въпреки поражението: Томас Мюлер записа рекорд с екипа на Байерн Мюнхен!


Въпреки поражението: Томас Мюлер записа рекорд с екипа на Байерн Мюнхен!
Снимка: Getty Images

1699 0

Въпреки дежурния гол на Роберт Левандовски, късно снощи Байерн Мюнхен се препъна в Аугсбург като гост и загуби с 1:2 гостуването си 12-ия кръг на Бундеслигата.

Резултатът бе оформен още преди почивката, а през втората част баварците така и не успяха да стигнат поне до изравнително попадение и "дадоха криле" на Борусия Дортмунд, които са втори в класирането и ако победят Щутгарт у дома си по-късно днес, ще скъсят аванса на Байерн на върха на само една точка!

32-годишният Томас Мюлер пък записа интересен рекорд в тази среща - той стана първият полеви играч с поне 600 мача за баварците. До този момент с подобно постижение можеха да се похвалят само двамата вратари Сеп Майер (661) и Оливър Кан (632).

Немецът обаче изобщо не обърна внимание на този факт и каза следното след мача:

"През първото полувреме изглеждахме зле на моменти в нашата половина. Обикновено не допускаме два гола след два-три шанса. През дългите периоди на играта владеехме добре топката. През второто полувреме беше ясно, че искаме да обърнем нещата, но нямахме късмет. Това е тежък провал", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички