"Сини" фенове спазиха заканата си и отидоха до МОЧА - какво направиха?


"Сини" фенове спазиха заканата си и отидоха до МОЧА - какво направиха?
Снимка: БГНЕС

4639 0

Още преди мача с Айнтрахт в Лига на конференциите снощи, фенове на Левски правеха намеци, че след двубоя ще се завърнат на Паметника на съветската армия, където неколцина от тях извършиха нападение миналата седмица.

По време на двубоя, който бе на "Васил Левски" и бе много близо до монумента, привържениците на "сините" издигнаха няколко транспаранта по повода - "Оставете палатките - бутнете МОЧА" и "Сгъвайте палатките, идваме след малко".

В крайна сметка част от публиката на Левски се насочи към МОЧА след напускането на стадиона. Към полунощ обаче нямаше ексцесии. Феновете скандираха около паметника "Тук не е Москва", "Червени боклуци" и настояха за премахването му.

Полицейското присъствие около обекта беше засилено и полицейски кордон бе го оградил. В района продължава да стои и палатковият лагер срещу демонтажа на паметника.

Припомняме, че на 17 август, след мача с Апоел Беер Шева, четирима души бяха задържани заради това, че са хвърляли димки и са нанесли щети по Паметника на Съветската армия в София. Ето и транспаранта в сектор "Б" срещу паметника. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички