Левандовски и съпругата му дариха един милион евро за борба с коронавируса


Левандовски и съпругата му дариха един милион евро за борба с коронавируса
Снимка: Instagram

4548 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и съпругата му Ана са дарили 1 милион евро, за да помогнат в борбата с пандемията от коронавирус. Жертвите от COVID-19 вече са над 11 хиляди в световен мащаб, а потвърдените случаи на заразени надхвърлят 275 хиляди души.

Баварската провинция, където се намират семейство Левандовски, стана първата в Германия, която обяви 14-дневна забрана за излизане от дома. По време на самоизолацията си вкъщи полският нападател и съпругата му направиха обръщение към феновете. „Наясно сме с трудностите на ситуацията, в която се намераме. Днес всички играем в един отбор. Нека бъдем силни в тази борба. Ако можем да помогнем на някого безопасно, нека го направим. Доброто се върща. Ситуацията афектира всеки от нас. Не избираме, затова още веднъж ще ви помолим – спазвайте препоръките. Нека бъдем отговорни! Вярваме, че ще се върнем към нормалния живот съвсем скоро.“

Роберт Левандовски прави феноменален сезон, като вече има 25 гола в 23 мача в Бундеслигата. Той е голмайстор и в Шампионската лига, като е вкарал 11 попадения в турнира. А ето кои футболисти са се опитали да убедят Левандовски да премине в друг европейски гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички