Официално: Байерн представи Мане, нападателят благодари на феновете


Официално: Байерн представи Мане, нападателят благодари на феновете
Снимка: Getty Images

1638 0

Байерн Мюнхен официално представи Садио Мане като свой играч.  Нападателят се присъединява от Ливърпул, с който записа 6 сезона във Висшата лига. Той е подписал договор с баварците до 30 юни 2025 г.

"Садио Мане е световна звезда, която ще увеличи интереса към Бундеслигата като цяло. Феновете идват на стадионите, за да виждат такива уникални играчи. Страхотно е, че нашият борд, представляван от Оливър Кан и Хасан Салихамиджич, успя да привлече играч като Садио Мане", заяви президентът на клуба Херберт Хайнер.

Легендата на Байерн и главен изпълнителен директор Оливър Кан коментира: "Радваме се, че успяхме да привлечем Садио Мане в нашия клуб. Малко са играчите в света, които са показали през годината подобни изяви и в същото време, натрупали толкова много успехи".

"Сигурни сме, че той ще радва нашите фенове през следващите години с грандиозния си стил на игра. Той е амбициозен и нетърпелив да спечели още титли. С играчи като него в Байерн, всички цели са възможни", добави бившият страж. 

Сенегалецът побърза да благодари на феновете си.

Ето какво написа в Инстаграм:

"Здравейте скъпи фенове! Трудно е да се намерят точните думи за това. Искам само да ви благодаря от дъното на сърцето си, толкова се радвам, че съм малка част от този невероятен успех, който постигнахме заедно през последните 6 години.

Винаги сте били там. И в добри, и в лоши времена. Никога няма да забравя това. Благодаря ви отново. Никога не ходиш сам".

Вижте първия му коментар като футболист на Байерн!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички