Треньорът на Борусия Дортмунд поясни дали Ерлинг Холанд ще играе срещу Байерн Мюнхен


Треньорът на Борусия Дортмунд поясни дали Ерлинг Холанд ще играе срещу Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1187 0

Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Марко Розе, даде пресконференция преди сблъсъка с Байерн Мюнхен в утрешната събота (4.12.). Наставникът на "жълто-черните" бе попитан дали Ерлинг Холанд ще играе в дербито, след като тъкмо се завърна от контузия:

"Ерлинг знае в какво състояние е и тренира добре през седмицата, но знаем, че трябва да сме внимателни. Най-вероятно няма да успее да играе пълни 90 минути. Колко дълго ще е на терена, тепърва ще видим", заяви той.

Борусия е на второ място в Бундеслигата и при успех утре ще отнеме лидерството на Байерн. Двубоят ще се проведе пред около 15 000 зрители, тъй като в Германия влязоха в сила нови по-строги мерки срещу разпространението на коронавируса. 

"Срещата утре няма задължително да реши първенството, но е мач, който ще даде сигнал. Не успяваме в този сблъсък от дълго време. Сега имаме нова възможност и искаме да я използваме. Посрещаме ги на нашия стадион и искаме да победим", добави още Марко Розе.

Контузените в лагера на домакините са много - Джовани Рейна, Торган Азар, Юсуфа Мукоко, Мануел Аканджи и Джъд Белингам... Двубоят на "Сигнал Идуна Парк" започва в 19:30 ч. българско време и ще можете да следите развоя му НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички