Треньорът на Борусия Дортмунд: Дайте ми Холанд само за последните 10 мача, после си го взимайте


Треньорът на Борусия Дортмунд: Дайте ми Холанд само за последните 10 мача, после си го взимайте
Снимка: Getty Images

3241 0

С много любопитно изказване се отчете старши треньорът на германския гранд Борусия Дортмунд - Марко Розе. Той бе запитан за бившия нападател на отбора Ерлинг Холанд, който към момента се подвизава в английския шампион Манчестър Сити.

Норвежкият нападател започна ударно престоя си на "Етихад Стейдиъм" и не спираше да реализира попадение след попадение. Макар и все още да е недостижим във Висшата лига за останалите, започнаха критики към него че не се разписва с такава честота.

В действителност се забелязва спад в младия нападател, като по-притеснителното е, че той не се изразява само в липсата на голове. Холанд пропуска положения, далеч по-лесни от тези, които вкарваше от раз доскоро.

Марко Розе обаче изобщо не е съгласен с критиките. Той отговори по много любопитен начин на въпрос за Ерлинг. Розе заяви, че "ако не го харесват, може да му го предоставят, дори и само за 10 мача".

"Ако не искате Холанд, пратете ми го. Ще го взема. Дори да е само за последните 10 мача. След това ще можете да си го вземете обратно" - отговори Розе.

Въпреки критиките по адрес на норвежеца Пеп Гуардиола защити Холанд и също се отличи с култов коментар, намесвайки барове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички