Съвет към ПСЖ: Вземете Холанд, за да се сбъдне мечтата за Шампионска лига


Съвет към ПСЖ: Вземете Холанд, за да се сбъдне мечтата за Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1233 0

След отпадането в Шампионска лига от Байерн Мюнхен на осминафиналите, шефовете на ПСЖ вече мислят за следващия сезон и плана, който да следват.

Основна цел си остава спечелването на европейската купа, а сред желаните играчи се оказа, че е и Ерлинг Холанд. Парижани се надяват да направи атомно дуо с Килиан Мбапе, което да ги поведе към голямата мечта. Все повече спекулации има, че френският клуб ще се раздели с Неймар и Лионел Меси.

Холанд в ПСЖ - мисия възможна?

Журналистът от RMC Sport Даниел Риоло заяви, че парижани трябва да преразгледат опциите си и да се насочат към Холанд. "Изглежда, че Холанд не е много щастлив в Манчестър. Той не е добре и играта там също не му подхожда. Сега трябва да знаем дали хората в Сити биха били готови да продадат играча на ПСЖ, защото идва политическият въпрос".

"Не знам дали Мадрид може да плати заплатата на Мбапе. Бих му препоръчал да остане в ПСЖ, но с увереността, че ще създадат голям отбор около него. И едно от решенията би било да наемат Зинедин Зидан като треньор. Те се нуждаят от такъв треньор и двама или трима играчи, които да подсилят отбора, а други да напуснат. И така ПСЖ може да започне нова история".

В този смисъл медията посочва, че е малко вероятно Сити да остави своя звезден играч да напусне само година след подписването му. ПСЖ обаче може да обмисли плащането на клаузата за напускане на Холанд, която се оценява на около 200 милиона евро, цифра по-малко от това, което платиха за Неймар на Барселона. Холанд обаче е голмайсторът на Сити и наскоро бе засипан със суперлативи от Хосеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички