Тиаго: Никога не съм казвал, че напускам Байерн Мюнхен


Тиаго: Никога не съм казвал, че напускам Байерн Мюнхен
Снимка: Guliver/GettyImages

1197 0

Тиаго Алкантара бе силно свързан с напускане на Байерн Мюнхен това лято, но халфът иска да се съсредоточи само върху играта си с Испания в този момент и не коментира бъдещето си.

"Никога не съм казвал, че напускам Байерн. Бъдещето ми е утрешната игра. Не ме интересува нищо друго.", каза Тиаго по време на съботната пресконференция преди мача.Той бе гласен за сигурно ново попълнение на Ливърпул. Както е известно, баварците не искат да правят проблеми на полузащитника и са готови да го пуснат само за 30 милиона евро. Засега обаче ръководството на Ливърпул не депозира оферта за Тиаго и е близо до това да го изпусне.

По-рано пък Марк-Андре Тер Стеген заяви, че би подписал с Тиаго за Барселона. "За мен е чест, че той каза това, но той не е спортен директор на никой отбор", заяви Тиаго.

В Англия пък вярват, че Тиаго в крайна сметка ще се озове на "Анфийлд", но засега от Ливърпул така и не правят необходимото, за да го привлекат. Иначе интерес към играча има още от ПСЖ и Ювентус, но желанието на халфа е непоколебимо - иска да играе под ръководството на Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички