Трансферът на Тиаго: Байерн няма да чака вечно Ливърпул


Трансферът на Тиаго: Байерн няма да чака вечно Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1979 0

Най-дискутираната тема на трансферния пазар извън напускането на Лионел Меси е свързана с името Тиаго Алкантара. От седмици се знае, че испанският халф иска да играе за Ливърпул и Юрген Клоп желае да привлече плеймейкъра на Байерн. Очакваше се след края на Шампионска лига двата клуба да започнат преговори, но самият Карл-Хайнц Румениге обяви, че все още не е пристигала оферта от мърсисайдци за играча. 

Както е известно, баварците не искат да правят проблеми на полузащитника и са готови да го пуснат само за 30 милиона евро. Засега обаче ръководството на Ливърпул не депозира оферта за Тиаго и е близо до това да го изпусне. 

В Байерн чакат оферта скоро за бившия играч на Барселона, но ако от Ливърпул не побързат, баварците са готови да преговарят и с други клубове. В последните дни се заговори за засилващ се интерес към играча, включително и от Манчестър Юнайтед. Появиха се информации, че "червените дяволи" обмислят да платят сумата и да убедят Тиаго, че ще има сериозна роля в проекта на Оле Гунар Солскяер. 

В Англия пък вярват, че Тиаго в крайна сметка ще се озове на "Анфийлд", но засега от Ливърпул така и не правят необходимото, за да го привлекат. Иначе интерес към играча има още от ПСЖ и Ювентус, но желанието на халфа е непоколебимо - иска да играе под ръководството на Клоп

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички