Тиаго иска в Ливърпул след разговор с Клоп


Тиаго иска в Ливърпул след разговор с Клоп
Снимка: Getty Images/Gulliver

1792 0

Тиаго Алкантара има желанието да се присъедини към тима на Ливърпул, след като халфът на Байерн Мюнхен е водил разговори с Юрген Клоп в продължение на седмици. Бившият полузащитник на Барселона иска да поеме по нов път това лято и шефът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге заяви, че клубът е склонен да го пусне при подходяща оферта.

Това изглежда основният проблем за момента, след като Ливърпул отказва да плати 30-те милиона евро, който баварския гранд иска за своя 29-годишен футболист. Желанието на испанския национал да се присъедини към шампиона на Англия не е никакъв проблем за Байерн Мюнхен според подкаста ‘Pod Save the Ball’. Италианският журналист Фабрицио Романо заяви в подкаста, че през последните седмици Тиаго Алкантара е провел няколко разговора с Юрген Клоп, като и двамата искат трансфера да се осъществи.

Въпреки това, първенецът на Германия все още не е получил оферта за полузащитника, след като Ливърпул не желае да плати исканата от Байерн Мюнхен сума. През настоящия сезон Тиаго е изиграл 37 мача, като за последно взе участие при категоричната победа над Челси с 4:1, която осигури на неговия тим участие в четвъртфиналната фаза от Шампионската лига. А ето кой тим може да отмъкне Тиаго под носа на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички