Тежко: И друга звезда на Борусия (Дортмунд) водил битка с рака


Тежко: И друга звезда на Борусия (Дортмунд) водил битка с рака
Снимка: Getty Images

1112 0

Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Емре Джан изненадващо разкри, че, подобно на съотборника си Себастиан Алер, се е преборил с рака. Германският футболист е само на 29 години.

"Имах рак на щитовидната жлеза и се нуждаех от спешна операция. Това промени много неща в живота ми. Можеш да имаш много пари, можеш да имаш всичко, но здравето е най-важното.

Това е част от живота и предлагам на всеки да се изследва, независимо колко здрав смята, че е. Ако разберете това навреме, ще можете да действате (навреме).

Много съм благодарен на лекарите на Ювентус. Обадиха ми се два месеца след като бях минал медицински преглед в клуба. Не знаех какво се случва, дори не знаех какво е щитовидна жлеза и никога не бих си помисли, че имам рак. Струваше си да се преместя в Торино само заради това", каза Джан пред "DAZN".

Полузащитникът игра за "Старата госпожа" от 2018 до 2020 година. Той е бил футболист и на Байерн Мюнхен, Ливърпул и други. През подобен ужас премина и Себастиан Алер. Ето какво каза той, след като пребори болестта и дебютира за Борусия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички