Емре Джан даде съвет на Санчо след глобата


Емре Джан даде съвет на Санчо след глобата
Снимка: Getty Images/Guliver

1254 0

Халфът на Борусия Дортмунд Емре Джан предупреди съотборника си Джейдън Санчо, че той трябва да промени държанието си, ако иска да стане един от най-добрите футболисти в света. 20-годишният Санчо е считан за един от най-обещаващите таланти в световния футбол, благодарение на качествата, които показва през последните сезони с „жълто-черния“ екип.

През изминалата седмица Санчо се замеси в неприятна случка, след като бе глобен от клуба заради нарушаване на правилата за социална дистанция по време на пандемията от коронавирус, заради това че реши да се подстриже. Емре Джан, който отбеляза единствения гол за победата на Борусия Дортмунд срещу Херта Берлин в събота, посъветва колегата си да промени държанието си. „Знаем, че той просто трябва да бъде по-дисциплиниран в някои отношения. Той сам знае това. Той трябва да поумнее и да порасне. Не може да си позволява да прави подобни грешки в бъдеще. Той е страхотно момче дори и извън терена. Не прави тези неща с цел да предизвика скандал. Може би той се доверява на твърде много хора за някои неща“, заяви Емре Джан.

През изминалия уикенд Джейдън Санчо отбеляза впчетляващ хеттрик при победата на Борусия Дортмунд над Падерборн с 6:1. По този начин 20-годишният английски национал вече покачи сметката си на 17 гола и 17 асистенции в 28 мача в Първа Бундеслига през този сезон. А ето кой тим смята да надцака Манчестър Юнайтед за подписа на Джейдън Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички