Същински екшън околo бъдещето на суперзвездата на Айнтрахт Франкфурт


Същински екшън околo бъдещето на суперзвездата на Айнтрахт Франкфурт
Снимка: Lap.bg

2784 0

Ръководството на Айнтрахт Франкфурт е взело ключово решение в дните преди плейофния реванш с Левски, който ще определи кой между двата тима ще се класира за груповата фаза на Лига на конференциите. 

В понеделник вечер немското издание на Sky съобщи, че "орлите" отново са отказали оферта за правата на суперзвездата - Рандал Коло Муани. Този път всички очакваха, че ПСЖ най-накрая ще спечели битката за френския национал, но двата тима пак не са се разбрали. 

Желанията на двете страни

Германският тим продължава да иска цели 100 милиона трансферна сума за тарана, докато се смята, че последната оферта е била на стойност от 80 милиона. Сега парижани подготвят ново предложение, но то в никакъв случай няма да достигне желаната от "орлите" сума.

Междувременно се появиха информации, че от "Парк де Пренс" може да включат и младия талант Уго Екитике в потенциална сделка. Коло Муани пък реализира в миналия четвъртък срещу Левски в първия плейоф. Очакванията бяха, че поради сделка с ПСЖ той няма да вземе участие в реванша, но подобно твърдение остана несигурно към този момент. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички