Скандал в Германия: Чаша с бира прекрати мач от Бундеслигата! (ВИДЕО)


Скандал в Германия: Чаша с бира прекрати мач от Бундеслигата! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3188 0

Късно снощи (18 март) мачът от 27-ия кръг на немската Бундеслига между отборите на Бохум и Борусия Мьонхенгладбах бе прекратен 20-на минути преди края на редовното време!

При резултат 2:0 за гостите нервите на един фен на Бохум не издържаха и той запрати чашата си с бира към един от двамата страничните рефери, а тя го удари по главата...

Кристиан Гителман падна на eдно коляно на земята и макар че малко след това се изправи, в крайна сметка бе взето решението срещата да не се доиграе!

Само няколко часа преди мача от Бохум публикуваха призив към привържениците си да пият своята бира, вместо да я хвърлят към терена. Все още не е ясно как от Бундеслигата ще процедират с мача.

*Бохум е на 11-о място в Бундеслигата с 32 точки, а Борусия е 13-и с две по-малко в своя актив. 

"Желая всичко най-добро и скорошно оздравяване на пострадалия рефер. Това е огромен позор. Изключително неприятно е, че се стигна до такъв финал", бе коментарът на спортния директор на Бохум Себастиан Шиндзелорц, а неговият колега в Мьонхенгладбах - Роланд Виркус, добави следното:

"Станалото не е приятно. Подобни фенове нямат място на стадиона. Преди инцидента си мислех колко хубава атмосфера има. Хубав стадион, хубава атмосфера, подкрепа за отборите. Но след такъв финал…".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички