Серж Гнабри започна подготовка по-рано с Байерн Мюнхен


Серж Гнабри започна подготовка по-рано с Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Gulliver

2049 0

Офанзивният футболист на Германия Серж Гнабри започна предсезонната подготовка с Байерн Мюнхен по-рано от предвиденото. Първоначално той не се очакваше до началото на идната седмица, но се появи в тренировъчния център за индивидуална сесия.

Той е първият играч на Германия от Байерн, който се е завърнал да тренировка след отпадането от Англия (0:2) на 1/8-финалите на Евро 2020 преди повече от три седмици.

Капитанът Мануел Нойер, Томас Мюлер и Йошуа Кимих са последните национали на Байерн, които ще се завърнат в края на следващата седмица. Останалите трябва да пристигнат през седмицата и да започнат да тренират под ръководството на новия треньор Юлиан Нагелсман, който навърши 34 години днес.

Байерн има контроли срещу Аякс в събота, Борусия Мьонхенгладбах в сряда и Наполи на 31 юли, преди да започне сезона с мач за Купата на Германия с Бремер СВ на 6 август.

Шампионът открива сезона в Бундеслигата седмица по-късно с гостуване в Гладбах. А къде може да заиграе Левандовски, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички