Челси преговаря с Роберт Левандовски, трансферът се пече


Челси преговаря с Роберт Левандовски, трансферът се пече
Снимка: Gulliver/GettyImages

3558 0

Ръководството на Челси се е свързало с представители на нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, съобщава немското авторитетно издание Bild.

Таблоидът The Sun вече съобщи, че Манчестър Сити планира да предложи 50 млн. паунда за поляка, надявайки се да се възползва от това, че Левандовски не бърза да подновява контракта си с Байерн, който е до 2023 г.

Ако полякът, който ще навърши 33 години през август, бъде достъпен за трансфер това лято, Челси ще бъде готов да състави сериозна конкуренция на "гражданите". Цел №1 за "сините" остава Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, но този трансфер е почти невъзможен и принуждава лондонския клуб да търси други варианти за укрепване на позицията.

Според Bild, Челси вече се е свързал с представители на Левандовски, а те намират за "интересен" варианта за преминаване на нападателя на "Стамфорд Бридж". "Сините" имат и друг резервен вариант за нападател в случай на неуспех в преговорите за Ерлинг Холанд (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички