Новият треньор на Байерн Мюнхен Нагелсман поиска един от най-силните играчи на Италия


Новият треньор на Байерн Мюнхен Нагелсман поиска един от най-силните играчи на Италия
Снимка: Getty Images

1388 0

"Скуадра адзура" стъпи на европейския връх за втори път в своята история, а редица играчи на Роберто Манчини оставиха отлични впечатления с изявите си по терените. Един от тях бе 23-годишният нападател на Ювентус Федерико Киеза!

Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман е меко казано заинтересован от Киеза и заяви следното пред немските медии:

"Определено бих желал да подпиша с Киеза. Той е супериграч, тъй като въплъщава невероятна скорост и динамика. Познавам го отдавна и смятам, че е изключителен, тъй като е толкова безгрижен. Обича да дриблира и бързо да преминава към завършващата фаза. Федерико има и много, много голяма цена", каза 33-годишният Нагелсман пред "Bild".

Федерико Киеза вкара два гола за Италия по време на Евро 2020 и почти нямаше пропусната минута. До сезон 2019/20 той играеше във Фиорентина, но през следващата кампания Ювентус плати 20 милиона евро, за да го вземе под наем.

Сега торинци ще трябва да се бръкнат с още 40 милиона, ако искат да задържат Киеза за постоянно. Байерн Мюнхен трудно би се преборил със "старата госпожа", но при всички положения една висока оферта може и да накара ръководството на отбора да се замисли...

Eто и едно ВИДЕО, което показва най-добрите моменти на Киеза на Евро 2020:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички