Санчо остава в Борусия Дортмунд до края на сезона


Санчо остава в Борусия Дортмунд до края на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1840 0

Въпреки че летният трансферен прозорец затвори миналата седмица, слуховете около напускането на звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо не спират. Продължават спекулациите, че английският национал ще осъществи трансфер през зимата, като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Реал Мадрид са готови да наддават за подписа му.

Според ‘Bild’ обаче Борусия Дортмунд няма намерение да продава Санчо през януари дори и ако Манчестър Юнайтед или някой друг отбор извади исканите от „жълто-черните“ 120 милиона евро. Немският гранд започна силно новата кампания и ръководството на клуба е на мнение, че задържането на Джейдън Санчо в отбора ще бъде от ключово значение за представянето на тима в Бундеслигата и Шампионската лига. Мнозина очакваха 20-годишния футболист да напусне Борусия Дортмунд през това лято, но оставането му за още един сезон е страхотна новина за отбора.

Джейдън Санчо взе участие в 2 от мачовете на отбора в Бундеслигата през този сезон, като успя да се отчете с една асистенция. През миналата кампания талантът направи феноменален сезон, като се отчете със 17 гола и 17 асистенции в 32 мача в елита на Германия. А ето в кой отбор предпочита да премине Джейдън Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички