Директор в Борусия тотално попари надеждите на Манчестър Юнайтед


Директор в Борусия тотално попари надеждите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

1967 0

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк тотално попари надеждите на феновете на Манчестър Юнайтед, че тимът ще привлече Джейдън Санчо, след като заяви, че няма шанс английският национали да си тръгне от "Сигнал Идуна Парк" до края на трансферния прозорец.

20-годишният талант е основната трансферна цел на "червените дяволи" това лято, но немският клуб бе сложил краен срок 10 август за реализирането на трансфера и след това Цорк обяви, че темата е приключена.

Въпреки това медиите в Англия постоянно пишат, че ръководството на Юнайтед продължава да работи по трансфера. "Разбира се, че имахме комуникация с Манчестър , но всичко, което може да се каже по темата, вече бе казано. Това няма да се промени в следващите три дни", заяви Цорк преди медии в Германия.

Миналата седмица Sky Sports обяви, че Борусия Дортмунд е отказал оферта на стойност около 100 милиона евро за Санчо, тъй като шефовете на Дортмунд оценяват своята звезда по-високо. Трансферният прозорец във Висшата лига затваря в понеделник вечерта. А от кой друг желан играч се отдалечава английският клуб - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички