Садио Мане скромничи: Не се виждам като световна звезда


Садио Мане скромничи: Не се виждам като световна звезда
Снимка: Getty Images

2061 0

Новият ас на колоса Байерн МюнхенСадио Мане, демонстрира своята скромност, заявявайки, че не се вижда като световна звезда. Сенегалецът постигна немалко успехи с екипите на Ливърпул и националната селекция на родината си, като изигра ключова роля за завоюването на трофеите с тях.

С „мърсисайдци“ Мане триумфира с титлата в Шампионската лига през 2019 година, а през 2020-а стана шампион във Висшата лига. Със Сенегал той  ликува в турнира за Купата на Африканските нации. Той стана и на два пъти футболист №1 на Африка.

 „Хората казват това за мен, но аз въобще не се виждам като световна звезда“, отсече Мане за клубното списание на Байерн Мюнхен.

Всичко, което ме вълнува е, че съм част от отбора. Мислите ми са насочени изцяло към това. Искам да показвам максимума от възможностите си, да бележа голове, да правя асистенции и да печеля мачове. Тук съм, за да дам целия си потенциал за Байерн Мюнхен“, продължи той.

Всички познават същността на Байерн. Отборът винаги е на първо място. Това прави Байерн толкова специален. Аз споделям тази философия и съм убеден, че това е точният път към успеха“, каза още сенегалецът.

Искам да приложа опита си на терена и да помогна на отбора да бъде още по-силен, за да можем заедно да постигнем целите си“, заяви Мане.

А ето кога Садио Мане е съобщил на Клоп, че ще напусне Ливърпул.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички