Садио Мане акостира в Мюнхен, минава прегледи и го представят


Садио Мане акостира в Мюнхен, минава прегледи и го представят
Снимка: GettyImages

2157 0

Садио Мане вече е в Мюнхен! Сенегалецът е пристигнал успешно в Бавария и му предстоят медицински прегледи, съобщава Sky. Очаква се утре от Байерн Мюнхен да представят официално новия си футболист, който акостира на "Алианц Арена" със статута на звезда. 

Двете страни завършиха сделката, а документите са подписани и подпечатани. Очаква се мърсисайдци първоначално да приберат 32 милиона евро с условието, че сумата може да набъбне до 41 милиона с различни бонуси, твърди известният спортен журналист Фабрицио Романо.

Играчът записа шест сезона на "Анфийлд". Той изигра 269 мача, в които вкара 120 гола и спечели шест трофея - по веднъж Шампионската лига, Висшата лига, Купата на Лигата, Купата на Англия, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

Всичко това го превърна в един от любимците на привържениците, а в родината му Сенегал е като икона. За националната селекция има 89 мача и 31 гола, а през тази година успя да завоюва и Купата на африканските нации. 

 Договорът на офанзивният играч ще бъде за три сезона и вероятно ще го подпише, след като  премине медицинските прегледи. Вижте мърсисайдци в кой играч са се прицелили!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички