С гол на голямата си звезда Айнтрахт Франкфурт загря подобаващо за Левски (ВИДЕО)


С гол на голямата си звезда Айнтрахт Франкфурт загря подобаващо за Левски (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1464 0

Айнтрахт Франкфурт успя да надделее с минималното 1:0 като домакин срещу отбора на Дармщадт в мач от първия кръг на Бундеслигата. В герой за "орлите" се превърна голямата звезда на тима - Рандал Коло Муани, който отбеляза единственото попадение в мача.

Айнтрахт започна колебливо и не създаваше много положения в началото. В 28-ата минута гостите бяха близо до гол, след като Матиас Хонсак стреля от далечно разстояние, но вратарят на домакините Кевин Трап спаси подобаващо.

5 минути преди почивката падна и единствения гол в мача. Филип Макс пусна топка в наказателното поле, а там необезпокоявания Коло Муани добави топката в опразнената врата за лесно попадение.

ВИДЕО: ПОПАДЕНИЕТО НА РАНДАЛ КОЛО МУАНИ СРЕЩУ ДАРМЩАДТ

През втората част двата отбора се впуснаха в тактическо надлъгване и имаше сериозна борба за центъра на терена. Съперниците създадоха няколко положения, но нищо по-интересно, за да бъде превзета една от двете врати.

С победата Айнтрахт се намества на седмата позиция с актив от 3 пункта. В четвъртък на германския тим му предстои среща с Левски в София от плейофния кръг на Лигата на конференциите. Дармщадт заема 14-ата позиция с 0 точки и след седмица ще мери сили с Унион Берлин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички