Проблем: Айнтрахт Франкфурт пази Коло Муани за битката с Левски


Проблем: Айнтрахт Франкфурт пази Коло Муани за битката с Левски
Снимка: GettyImages Ivan S. Ivanov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

3226 0

Ръководството на Айнтрахт Франкфурт по всяка вероятност може да задържи суперзвездата си Рандал Коло Муани за предстоящия плейоф с Левски за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите. 

Трансферната ситуация с нападателя

За правата на френския национал усилено се бори ПСЖ през настоящето лято, но офертата от над 65 милиона евро е била отхвърлена от германските ръководители. 

До подобен сценарий се стига денонощие, след като се оказа, че лично нападателят се е съгласил да подпише с колоса в родината му за следващите пет години.

Не се очертава обаче в следващите часове той да акостира на "Парк де Пренс", а днес дори попадна в стартовата 11-торка на "орлите" за домакинството на Дармщад. Едва в четвъртък пък известният германски тим ще се изправи срещу Левски в София за първия ключов двубой. 

Не е изключено обаче в даден момент двата клуба да се разберат за Коло Муани, тъй като офертата изглежда страхотна, предвид акостирането на играча във Франкфурт като свободен агент преди две години. Емблематичен за кариерата му остава миналия сезон, когато се отчете с 24 гола и 17 асистенции. 

Вижте колко хиляди души се очаква да се насочат към София за Левски - Айнтрахт Франкфурт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички