Роберт Левандовски категорично заяви желанието си да напусне Байерн Мюнхен още сега


Роберт Левандовски категорично заяви желанието си да напусне Байерн Мюнхен още сега
Снимка: Gulliver/GettyImages

2234 0

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски отново даде да се разбере, че желанието му е да напусне баварците през лятото и да потърси ново предизвикателство. Полякът е спряган усилено за трансфер в Барселона, но все още нищо не е уточнено между него и ръководството на немския колос.

„Не ми харесва да съм в такава ситуация. Времето ми в Байерн свърши. Не виждам никакъв шанс да продължа кариерата си там. Надявам се да не възпрепятстват напускането ми. Ще видим какво можем да направим в следващия две седмици, но не виждам никакъв шанс да продължа повече в Байерн. Най-доброто решение е да напусна", каза Лева, след като беше попитан за бъдещето си.

В момента голмайсторът на „баварската машина“ се готви с националния отбор на Полша за участието в турнира Лигата на нациите и след края му ще се насочи към клубните си ангажименти. За полският национал предстоят доста интересни дни. „След състезанието ще има време да поговорим за ситуацията, но не виждам никаква възможност да остана повече в Байерн“, каза отново той.

Вижте още: Отлична възможност се открива пред Байерн ако Левандовски все пак напусне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички