Байерн Мюнхен се разделя с Корентин Толисо през юни


Байерн Мюнхен се разделя с Корентин Толисо през юни
Снимка: Getty Images/Guliver

1709 0

Любопитна новина долетя днес (30.05) от Байерн Мюнхен. Баварците ще се разделят с вътрешния халф Корентин Толисо. Френският национал ще напусне през лятото като свободен агент, след като договорът му изтича през месец юни. Толисо прекара общо 5 години в немския гранд, след като дойде от френския Лион.

Французинът така и не успя да се наложи като титуляр в Байерн под ръководството на няколко треньори. Той не се справи с конкуренцията на двамата основни дефанзивни халфове Джошуа Кимих и Леон Горецка.

„Бихме искали да благодарим на Корентин Толисо за петте успешни години заедно. Дори и в трудни моменти, той никога не се оставяше да бъде отхвърлен и винаги даваше всичко за Байерн. Пожелаваме му успех в бъдещия му път“, каза спортният директор Хасан Салихамиджич, цитиран в прессъобщението.

Толисо изигра 118 мача за Байерн Мюнхен, като отбеляза 21 гола и даде 15 асистенции. Новият клуб на световния шампион за 2018 г. все още е неясен.

Вижте още: Какъв шанс има за Роберт Левандовски да премине в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички