Реал Мадрид и Барселона не изпускат от поглед ситуацията около Сане в Байерн Мюнхен


Реал Мадрид и Барселона не изпускат от поглед ситуацията около Сане в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1413 0

Бившата звезда на Манчестър Сити и настояща на Байерн Мюнхен Лерой Сане е в много добра форма през този сезон в Бавария, въпреки че имаше някои трудни периоди на "Алианц Арена", откакто се присъедини.

Талантът му обаче никога не е бил под съмнение и бързият германски национал вече установи връзка с Хари Кейн в атакуващата фаза. Това ще направи преговорите по договора още по-трудни за Байерн Мюнхен, който според Sport иска да го обвърже с нов договор.

И Реал, и Барселона дебнат за Сане

Шампионът на Германия ще трябва да постигне сделка през следващите месеци, тъй като договорът му е до 2025 г. И колкото повече се бави с този казус, толкова повече ще се увеличават спекулациите около Сане.

Според каталунския всекидневник и Барселона, и Реал Мадрид следят внимателно ситуацията, за да видят как ще се развие тя през следващите месеци. Байерн е изправен пред подобна ситуация с Алфонсо Дейвис и загубата на един от двамата ще означава голяма загуба по левия фланг на Томас Тухел. Без съмнение обаче и двамата ще поискат увеличение на заплатите си. Агентът на Дейвис вече коментира слуховете относно Реал Мадрид, които го пращат на "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички