Расистка обида е допринесла за скандала между Сане и Мане, агент хвърли вината върху Байерн Мюнхен


Расистка обида е допринесла за скандала между Сане и Мане, агент хвърли вината върху Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1777 0

Мениджърът на Садио Мане - Бакари Сисе, отговори на всички въпроси относно инцидента с Лерой Сане пред RMC Sport. Както е известно, между двамата имаше сериозно напрежение след мач на Байерн Мюнхен, като дори се появи информация, че Мане е ударил Сане. В крайна сметка - няколко месеца по-късно Мане напусна в посока Саудитска Арабия.

Шокиращи разкрития около случая

"Всеки, който следи европейския футбол, знае, че Лерой Сане е много снизходителен човек, докато Садио е много спокоен и го показва навсякъде, където играе. Сане обаче надхвърли ограниченията. Бяха казани много грешни неща за случилото се. Много "мръсни" неща излязоха от немската преса. Те застанаха на страната на Сане срещу Садио. Те казаха, че Садио е глобен с 500 000 евро, което е лъжа", разкри той.

"Лерой Сане се извини на Садио след инцидента. Защо? Защото знаеше, че той се прецака сам. Той (Сане) се обади на някои играчи и им каза: "Изпратих съобщение на Садио, кажете му да отговори" – Садио отговори и прие извинението му, но му каза, че това не трябва да се случва отново", допълни още Сисе.

Расистка обида към Мане?

"Садио расистко обиден от Сане? Да, наистина е така. Не мога да влизам в определени подробности. Затова казах, че има неблагодарност от страна на Байерн. Това е лудост! Ако цветът на кожата на Садио Мане притеснява Лерой Сане, той също притеснява хората, които отговарят в Байерн, защото те не разбират защо трябва да плащат толкова пари на този човек". Наскоро имаше спекулации, че и Сане ще напусне Байерн, но той ще остане поне до другото лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички