Мечтата на Барселона за заместник на Дембеле се изпари бързо, Сане остава в Байерн Мюнхен


Мечтата на Барселона за заместник на Дембеле се изпари бързо, Сане остава в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1323 0

Атакуващият играч Лерой Сане ще остане в Байерн Мюнхен поне за още една година, то той няма намерение да напуска баварците към момента. 27-годишният футболист и неговите агенти вече са решили да не търсят други опции за развитие през започващия съвсем скоро нов сезон.

Сане ще се оглежда за нов отбор другото лято

Сане ще опита да намери варианти за продължаване на кариерата си през следващото лято, когато ще му остава само още една година от договора с шампиона на Германия.

Имаше информации, че Барселона обмисля трансфер на Сане и да замени напускащия Усман Дембеле. Френският национал се очаква да премине в ПСЖ. Да бъде намерен негов заместник ще се окаже трудна задача за каталунците, които изпитват сериозни финансови затруднения.

Германският национал играе за Байерн Мюнхен от лятото на 2020 година. След това той е изиграл 133 мача, в които е записал 38 гола и 37 асистенции. Бившият футболист на Шалке 04 и Манчестър Сити е оценяван на повече от 65 милиона евро. Съвсем наскоро Байерн се раздели със Садио Мане, който стана съотборник на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички