Петер Бош: Не можем да задържаме повече Хаверц в клуба


Петер Бош: Не можем да задържаме повече Хаверц в клуба
Снимка: Getty Images/Gulliver

1382 0

Наставникът на Байер Леверкузен Петер Бош заяви, че юношата на клуба Кай Хаверц вече не може да бъде задържан в тима, но отборите, които се интересуват от него, ще трябва да платят минимум 100 милиона евро, за да го имат в редиците си. Хаверц, който вече има 7 мача за националния отбор на Германия във визитката си, стана най-младият дебютант в Бундеслигата през октомври 2016г., когато дебютира за „аспирините“ на 17 години и 126 дни.

Петер Бош заяви, че футболистът трудно ще остане в клуба през лятото, предвид многото европейски грандове, които го искат в редиците си. „Кай е на 20 години, но вече играе четвъртия си сезон в Бундеслигата. Това казва много. Всички в Германия го виждат като дете-чудо. Той е от Аахен и е тук, откакто е на 8 години. Страхотно момче, много интелигентно. Свири и на пиано. Продадохме неговия прител Юлиан Бранд на Борусия Дортмунд през миналото лято. Това като че ли още повече повиши интереса към Хаверц.“

„Той не може да бъде задържан повече тук през следващото лято. Това ще бъде трансфер за 100 милиона. Глупости, какво говоря? За повече от 100 милиона“, заяви треньорът на Байер Леверкузен. Ливърпул, Реал Мадрид и Ювентус проявяват сериозен интерес към играча. А ето кой гранд също може да се включи в битката за таланта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички