От Байерн Мюнхен: Давид Алаба ни напуска, разбираме защо иска в Реал Мадрид


От Байерн Мюнхен: Давид Алаба ни напуска, разбираме защо иска в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1267 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге призна, че бранителят Давид Алаба на 99% ще напусне баварците. Освен това, той призна, че разбира защо Алаба би искал да премине в Реал Мадрид след престоя си в Байерн.

"На 99,99% сигурно е, че Алаба ще напусне клуба в края на сезона. От 2-ри януари Давид може да подпише с който поиска клуб. Не знам дали ще постигне разбирателство с Реал Мадрид, но това е велик клуб и мога да разбера защо представлява интерес за него.

Президентът Перес не се е свързал с нас, но не трябва и да го прави. Няма значение, че клубът е в тежък период и не е толкова успешен, колкото в последните години, те все още са страхотен клуб и трябва да разберем играча. Ще се разделим с Алаба приятелски. Към момента е напълно посветен на нас. Той е сериозен и приятен човек. Заслужава да се държим добре с него до последния му ден" - сподели Румениге.

А капитанът и защитник на "кралския клуб" Серхио Рамос хареса публикация, която го определя като сигурен напускащ Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички