Президентът на Байерн Мюнхен говори открито за Френки де Йонг


Президентът на Байерн Мюнхен говори открито за Френки де Йонг
Снимка: Getty Images

1593 0

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер отговори на спекулациите, които спрягат закупуването от баварците на полузащитника на Барселона Френки де Йонг още преди да е свършил този футболен сезон. Нидерландският национал е трансферна цел пред германския гранд, като клубът силно желае да се подсили с бившия играч на Аякс Амстердам.

Хайнер обаче потвърди, че мюнхенският колос разполага с „много, много силен отбор“ и отказа да потвърди, че клубът от Бавария има за цел да привлече Де Йонг преди да е изтекъл зимния трансферен прозорец през 2022-а година.

„Имаме много, много силен отбор и не виждам причина да правим някакви движения на трансферния пазар“, каза Хайнер пред Sky Deutschland.

Де Йонг е свързван с преминаване в редица клубове от английския футболен елит, а през този сезон има един гол и две асистенции в 25 мача за каталунците от всички надпревари.

24-годишният играч има общо десет попадения и 14 паса за гол в 118 мача за „блаугранас“ след преминаването му от Аякс през лятото на 2019-а година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички