Томас Тухел след боя от Сити: Не съм съгласен с резултата... Влюбих се в моя отбор


Томас Тухел след боя от Сити: Не съм съгласен с резултата... Влюбих се в моя отбор
Снимка: Getty Images

1925 0

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел не скри разочарованието си от загубата на неговия тим с 0:3 от Манчестър Сити в първия четвъртфинален мач между двата отбора в Шампионска лига.

Германският специалист поясни, че никак не е съгласен с резултата на "Етихад" и че играта на неговия отбор му е допаднала.

"Изобщо не съм съгласен с резултата - бяхме наказани в онези фази, в които бяхме по-добри. Просто днес бяхме жестоко наказани. Струваше ми се, че играхме много добре до 0:2. За резултата не искам да говоря. Видях много добро представяне до 70-ата минута", заяви Тухел пред медиите.

"Смятам, че заслужавахме да отбележим поне един гол. На нашите футболисти им липсваше самочувствие и готовност. Днес се влюбих в моя отбор, в начина, по който се представиха момчетата. Дори и да звучи странно, много се забавлявах", добави още специалистът.

Реваншът между двата тима на "Алианц Арена" ще се състои следващата седмица в сряда (19 април). Ето пък какво каза Пеп Гуардиола след убедителната победа у дома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички