Обрат: Санчо може да остане в Дортмунд


Обрат: Санчо може да остане в Дортмунд
Снимка: Getty Images/Guliver

1316 0

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке заяви, че звездата на тима Джейдън Санчо е щастлив в отбора и не смята, че английският национал ще напусне през лятото. 19-годишният футболист постоянно бива свързван с трансфер извън Германия през идното лято, а Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси са част от отборите, които искат да го вземат в редиците си.

Въпреки това Вацке е споделил пред ‘BBC Sport’, че не вижда причина Санчо да напуска настоящия си клуб през лятото. „Мисля, че той има усещането, че клубът ще има проблеми в бъдеще. Според мен той няма желание да напусне. Имаме много добри взаимоотношения с него и неговите агенти. Ще дискутираме ситуацията. Не е въпросът в парите. За нас ще е много добре, ако той остане в Борусия Дортмунд. Имаме достатъчно пари. Вече искаме титли. Мисля, че този отбор има много повече потенциал със Санчо“, заяви Вацке.

Манчестър Юнайтед води надпреварата за подписа на Санчо. „Червените дяволи“ са готови да предложат над 100 милиона евро за крилото, след като най-вероятно ще се разделят с Пол Погба през лятото. А ето кой бивш играч на Юнайтед похвали Санчо наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички