Бивш играч на Манчестър Юнайтед похвали Джейдън Санчо


Бивш играч на Манчестър Юнайтед похвали Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1353 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс сравни Джейдън Санчо с Неймар след победата на Борусия Дортмунд срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига, като призова „червените дяволи“ да го вземат в редиците си. „Жълто-черните“ записаха успех с 2:1 срещу ПСЖ в снощната вечер.

Ерлинг Холанд открадна аплодисментите на публиката на „Сигнал Идуна Парк“ в снощната вечер, но Санчо също бе замесен в някои от най-опасните положения пред вратата на Кейлор Навас. Харгрийвс, който също има опит в Бундеслигата с екипа на Байерн Мюнхен, похвали 19-годишния футболист след края на мача. „Представянето на Санчо тази вечер беше феноменално. Той бе като Неймар в пика на неговата кариера. Той трудно можеше да бъде надигран. Вадете парите за него. Някой трябва да побърза и да привлече това момче, защото той е специален“, каза Оуен Харгрийвс.

Джейдън Санчо постоянно е свързван със завръщане във Висшата лига през лятото, като Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Тотнъм се интересуват от него. Според информации Борусия Дортмунд ще иска 100 милиона паунда за услугите на футболиста, който започна кариерата си в Англия с екипа на Манчестър Сити. А ето кой настоящ футболист се възхищава на играта на Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички