Неймар заяви на кой играч от Дортмунд се възхищава


Неймар заяви на кой играч от Дортмунд се възхищава
Снимка: Guliver/GettyImages

3352 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар обяви крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо като „специален играч“. Двата тима се изправят един срещу друг в мач от осминафиналната фаза на Шампионската лига през идната седмица.

ПСЖ и Дортмунд са два от най-резултатните отбори в Европа през този сезон и логично се очакват доста попадения в срещите помежду им, които предстоят. Неймар коментира предстоящия сблъсък с немския гранд, като поздрави една от звездите им Джейдън Санчо. „Без никакви съмнения мачовете ще са страхотни за хората, които обичат футбола. Ние сме два отбора, които обичат да атакуват, два отбора, които имат качествени играчи. Борусия имат футболисти, които могат да направят разликата. Джейдън е играч, който обожавам да гледам, той е страхотен футболист с много качества. Борусия Дортмунд е отбор с много качествени футболисти. Те имат специален играч, който е много добър, неговото име е Санчо. Знаем колко трудно ще бъде за нас в Дортмунд. Надяваме се да си тръгнем с добър резултат преди реванша в Париж“ каза Неймар.

Първият двубой между двата тима ще се изиграе във вторник от 22:00 часа на „Сигнал Идуна Парк“. Реваншът е на 11-ти март в Париж. Междувременно все още не е ясно дали Неймар ще бъде на линия за сблъсъка с Борусия Дортумнд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички