Нюкасъл и Евертън в пряк спор за Томас Мюлер


Нюкасъл и Евертън в пряк спор за Томас Мюлер
Снимка: Getty Images/Guliver

1133 0

Нюкасъл Юнайтед и Евертън планират да се сблъскат на трансферния прозорец в целта си да се преборят за подписа на нападателя на Байерн Мюнхен Томас Мюлер. 32-годишният стрелец има 18 месеца по своя договор с шампиона на Германия и към този момент индикации за нови преговори няма.

Все пак Мюлер е важна част от състава на Юлиан Нагелсман и продължава да бележи, след като има девет гола и 20 асистенции в 29 мача дотук през сезона.

Журналистът от Bild – Кристиан Фалк, споделя, че двата английски клуба имат интерес към закупуването на световния шампион с Германия. Все пак репортерът смята, че е трудно вероятно Мюлер да се насочи към отбор от Висшата лига, който е в долната половина на класирането, но бюджетите, с които разполагат двата клуба може да компенсират ниското им класиране в Премиър лийг.

Мюлер има 223 гола и 238 асистенции с екипа на клуба от Бавария във всички надпревари, като има 10 титли на Германия, както и два трофея от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички