Байерн предлага нови договори на Мюлер, Левандовски и Нойер


Байерн предлага нови договори на Мюлер, Левандовски и Нойер
Снимка: Getty Images

1226 0

Байерн Мюнхен в най-скоро време ще се договори с лидерите на отбора за нови контракти, съобщава Bild. Баварците искат на всяка цена да преподпишат с капитана Мануел Нойер, атакуващия халф Томас Мюлер и нападателя Роберт Левандовски.

Контрактите и на тримата футболисти приключват през лятото на 2023 г. Съобщава се, че ръководството ще следва досегашната си политика за футболисти над 30-годишна възраст, като предложи удължаване с по още сезон. Нойер и Мюлер са готови на такава крачка.

Не така обаче стоят нещата с Левандовски. Полският голмайстор настоява на дългосрочен договор и запазване на сегашната заплата. Съмнително е дали Байерн ще се съгласи на условията на голямата си звезда. При провал на преговорите с Левандовски баварците може да се насочат към Ерлинг Холанд.

Нойер, Левандовски и Мюлер са в основата на успехите на баварците през последното десетилетие. Тримата са жизненоважни футболисти и липсата на всеки един от тях веднага се усеща на терена. 33-годишният Левандовски е спряган за трансфер в отбори като Реал Мадрид и Манчестър Сити, като се посочва, че той е спечелил всичко възможно с Байерн.

Повече за интереса към Роберт Левандовски може да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички