Манчестър Юнайтед се е върнал при Нюкасъл с предложение за Лингард


Манчестър Юнайтед се е върнал при Нюкасъл с предложение за Лингард
Снимка: Eddie Keogh - The FA/The FA via Getty Images

1892 0

Манчестър Юнайтед е известил колегите си от Нюкасъл Юнайтед, че са склонни да се разделят с Джеси Лингард, ако получат 12 милиона паунда. Известен факт е, че северняците имаха интерес към английския полузащитник в последните седмици, а Лингард има изтичащ договор в края на този сезон.

„Свраките“ дори влязоха в преговори с шефовете на „Олд Трафорд“, но те пожелаха 15 милиона британски лири за футболиста, но вече са смъкнали цената с три милиона паунда и се е стигнало до нови разговори. Сделката е такава, че Лингард би играл на „Сейнт Джеймсис Парк“ под наем до края на този сезон, след което клубът ще може да плати тази сума, за да откупи правата му по задължение, а също така „джоритата“ ще поемат и 2,5 млн. Паунда от заплатата на футболиста до края на наема.

По този начин 29-годишният халф ще струва на Нюкасъл 15 милиона паунда, ако се стигне до трансфер, а клубът от Севера търси подсилване навсякъде в борбата си за оцеляване в английския футболен елит.

Уест Хем Юнайтед и Тотнъм Хотспър също се твърди, че искат да вземат играча на Ман Юнайтед, но Ралф Рангник не иска да праща футболиста в някой от преките конкуренти на водения от него отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички