Нагелсман уволнен и заради реакция на гнева на Мане срещу него?


Нагелсман уволнен и заради реакция на гнева на Мане срещу него?
Снимка: GettyImages

4376 0

Неприятни моменти е имал в Байерн Мюнхен вече бившият треньор на тима Юлиан Нагелсман. Особено лош такъв се е случил след реванша в осминафиналите на Шампионска лига срещу ПСЖ (2:0).

В епизода е бил замесен нападателят Садио Мане, когото Нагелсман привлече миналото лято. Двамата са се скарали, защото сенегалецът е бил ядосан заради игровото време, което е получил. Бившата звезда на Ливърпул игра само 8 минути в този двубой.

По данни на журналистите на "Bild" Тоби Алтшефъл и Кристиан Фалк Мане е псувал треньора пред съотборниците си заради факта, че почти не е играл. По време на спора футболистите забелязали, че Нагелсман е бил изплашен от гневната реч на футболиста.

В следващия мач на "баварците" по програма нападателят започна титуляр, като този факт е убедил съотборниците му, че Нагелсман се е уплашил от гнева му. Със смяната на треньора ръководството на гранда се надява подобно нещо да не се случва отново. По-рано стана ясно кои играчи в Байерн са стояли зад Нагелсман и кои са били против него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички