Любопитно: Роналдо лично поздравил Мане за трансфера му в Байерн Мюнхен


Любопитно: Роналдо лично поздравил Мане за трансфера му в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1106 0

Бившата звезда на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, е поздрави Садио Мане след преминаването му в Байерн Мюнхен миналото лято. Клубът от Бундеслигата похарчи 32 милиона евро, за да привлече Мане в Германия, след като той изигра 269 мача, вкара 120 гола и и направи 48 асистенции в Ливърпул.

Специалната среща между Мане и Роналдо

Обсъждайки преминаването си при баварците, Мане разкри разговор, който е имал с Роналдо миналото лято. "Срещнах Кристиано в Майорка преди началото на сезона, когато подписването ми вече беше факт. Роналдо ме поздрави за трансфера в Мюнхен и каза: "Страхотен клуб, това е голяма стъпка за теб!", заяви той. Припомняме, че Роналдо бе също спряган за трансфер в Байерн Мюнхен, нов крайна сметка се премести в Ал Насър.

Мане очаква все повече звезди от Висшата лига в Германия

В първия си сезон в Байерн Мюнхен Мане вкара 11 гола и регистрира четири асистенции в 24 дуела. Пред "Bild" Мане обясни, че не съжалява за решението си да се премести в Германия.

"Лигата тук е много стегната, много балансирана. Вижте колко е напрегнато на върха на таблицата. А атмосферата на стадионите... Защо някой трябва да казва „не“ на Бундеслигата? Това би ме изненадало. Сигурен съм, че скоро ще видим още повече звезди от Висшата лига в Бундеслигата", отбеляза Мане. В същото интервю Мане обяви, че не вижда по-силен отбор от Байерн и, че не е имал никакви съмнения за напускането на Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички