Нагелсман потвърди за интереса на Байерн Мюнхен към звезда от Острова, която ще наследи Левандовски


Нагелсман потвърди за интереса на Байерн Мюнхен към звезда от Острова, която ще наследи Левандовски
Снимка: Getty Images

2111 0

Байерн Мюнхен изглежда вече търси достоен наследник на Роберт Левандовски на "Алианц Арена". Наставникът на баварците - Юлиян Нагелсман, потвърди, че  германския шампион има интерес към суперзвездата на Тотнъм в атака - Хари Кейн, съобщава журналистът Мануел Вет.

В момента Хари Кейн е оценяван на 90 милиона евро от уебсайтът "Transfermarkt". Много вероятно е обаче "шпорите" да искат малко повече за неговите услуги. Ето какви бяха думите на Нагелсман, когато бе попитан дали Байерн ще преследва Кейн:

"Той има договор с Тотнъм. Разбира се, абсолютен топ нападател, но всичко това е една мечта за близкото бъдещето. Така че нека да видим какво ще стане по-нататък".

"Кейн е много скъп. Брилянтен играч, който е страхотен с и без топка в краката, силно тяло - но за подобна цена е наистина трудно да се договорим. Ще трябва да видим какво ще се случи в бъдеще".

28-годишният Кейн е един от най-добрите нападатели в играта и бе причината за добрата игра на Тотнъм в последните няколко сезона. Той има 248 отбелязани гола с бялата фланелка. Договорът на футболиста с Тотнъм е до края на сезон 2023/24. Ще е доста интересно какво решение ще вземе той за бъдещето си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Нагелсман коментира трансфера на Де Лихт в Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички