Манчестър Юнайтед дебне за звезда на Байерн Мюнхен


Манчестър Юнайтед дебне за звезда на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

2925 0

Манчестър Юнайтед ще опита да предложи достатъчно добра трансферна сума, за да убеди Байерн Мюнхен да продаде Бенжамен Павар през това лято.

Очаква се Диого Далот да остане на „Олд Трафорд“ за новия сезон, но Ерик тен Хаг иска да замени Аарън Уан-Бисака. Едната опция за нидерландеца е именно Павар, а другата е сънародникът му от Интер – Дензел Дъмфрис.

Според френските медии обаче „червените дяволи“ виждат във французина идеалния десен бранител за постройката на англичаните.

Челси, Атлетико Мадрид и Ювентус също следят ситуацията около играча на баварците. L’Equipe твърди, че Байерн ще склони да се раздели със своя футболист, ако получи оферта на стойност поне 40 милиона евро.

26-годишният бранител има още две години с Байерн, за който е изиграл 119 мача след трансфера му от Юутгарт през 2019-а година. Освен на бека, френският национал може да играе като централен защитник, което го поставя сред добре справящите се футболисти в европейския футбол. А как ще се разбере Тен Хаг с Кристиано, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички