Лондонско дерби, но извън терена: Челси и Тотнъм в битка за крило от Висшата лига


Лондонско дерби, но извън терена: Челси и Тотнъм в битка за крило от Висшата лига
Снимка: Getty Images

2183 0

Лондонските грандове Челси и Тотнъм продължават да търсят нови попълнения, с които да се подсилят в предни позиции. Сега двата тима са се спрели на крило от английската Висша лига, което впечатли с изявите си през последните няколко сезона.

Въпросният футболист е Алан Сен-Максимен. Челси и Тотнъм проявяват сериозен интерес към услугите на френския футболист, съобщава авторитетното издание "The Athletic". Има сведения, че Нюкасъл е готов да се раздели със своята звезда за сума от порядъка на 40 милиона паунда. 

25-годишният играч се присъедини към Нюкасъл от френския Ница през 2019 година. Нападателят е смятан за един от най-вълнуващите играчи в английския елит и може би най-добрият футболист на "джордитата" за последните години.

Мнозина смятат, че "шпорите" няма да загубят нищо, ако не подпишат със Сен-Максимен заради огромната активност, която показаха на трансферния пазар това лято. От другата страна - "сините" от Лондон ще искат да намерят потенциален заместник на Хаким Зиеш, който се очаква да си тръгне преди началото на сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона моли Кунде да не казва "да" на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички