Луис Саха: Санчо ще се впише идеално в Манчестър Юнайтед


Луис Саха: Санчо ще се впише идеално в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1725 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Луис Саха смята, че крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо ще се впише идеално в тима на „червените дяволи“. Санчо предизвиква интерес от страна на най-големите клубове в Европа преди отварянето на летния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед е на водещата позиция за подписа на крилото и Саха смята, че той може да се окаже финалното парче от пъзела, който Оле Гунар Солскяер се опитва да подреди през последната година. „Определено смятам, че той ще бъде добро попълнение за бившия ми клуб. Той е играч, който не можеш да спреш, той е умен, бърз, много прецизен. Той притежава техника, издръжливост, класа. Той е много креативен за такъв тип играч. Освен, че разполага със скорост и креативност, той е и много прецизен. Така че представете си колко убийствен футболист може да бъде той. Санчо разполага с възможността да дава точните подавания и точната тежест на паса заради неговия интелект“, заяви Луис Саха пред ‘Stats Perform News’.

20-годшният футболист, който дойде на „Сигнал Идуна Парк“ от Манчестър Сити през 2017-та година се наслаждава на пореден страхотен сезон със „жълто-черната“ фланелка. Той успя да регистрира 20 гола и 20 асистенции във 40 мача във всички турнири през този сезон и по всички личи, че е близо до завръщане във Висшата лига, когато трансферният прозорец отново отвори. А ето кой бивш немски национал смята, че Санчо трябва възможно най-скоро да напусне Бундеслигата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички